OM OSS

Fare For Ras har i flere år spesialisert seg på istappfjerning og snøbrøyting. Med årene har vi kunnet utvide våre tjenester til å inkludere salg av varselskilt / avvisere og utføre oppdrag på snørydding. Snørydding gjelder ikke bare oppdrag for fjerning av snø fra veier og gater, men også fra tak dersom snømengdene skulle blir for store. Vi kan garantere din og andres trygghet, og anbefaler at du inngår en fast driftsavtale med oss. FareForRas eies av Ren Service AS som har over 20 års erfaring med tjenester innen drift og rengjøring av eiendom. Som eiere er Ren Service med i den daglige driften, og det gjør oss til et solid og ryddig firma. Ren Service gjør mange tjenester som godt kan være supplerende dersom du trenger alt fra daglig renhold til kontorvask ved jevne mellomrom. Vi leverer hovedsakelig våre tjenester til områdene Oslo og Akershus, men ved enkelte tjenesteoppdrag har vi også mulighet for oppdrag i både Buskerud og Østfold.
Primært opererer vi på B2B markedet for tjenester mot bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier. I tillegg har vi noen muligheter til å tilby tjenester for private, som  f.eks. utvendig husvask. Vi er profesjonelle fagarbeidere som utfører våre oppgaver med høy kvalitet enten du trenger trappevask eller byggrengjøring.
Om du skulle ønske å pusse opp fasade når våren kommer, skulle det være seg enten ved fasadevask eller vinduspuss, kan Ren Service være behjelpelige for et  profesjonelt resultat.