VARSELSKILT

Et varselskilt fra Fare For Ras har til hensikt å gjøre folk oppmerksomme på at de beveger seg inn i et område der det er risiko for ras fra taket. Et slikt varselskilt betyr at snøen eller istappfjerning er nært forestående. Det vil ikke være tilstrekkelig å bare informere om mulighet for ras. Dersom et varselskilt er satt opp kan det ikke stå oppe på ubestemt tid. Gårdeier eller eier av bygg er pålagt å fjerne snø eller is innen kort tid. Politivedtektene gir pålegg om å fjerne varselskilt etter senest 7 dager. Fare For Ras gir de som har behov for å henge opp et varselskilt flere muligheter. Informasjon om dette kan du lese mere om lengre ned på siden.

Informasjon om Fare For Ras eget varselskilt

  • Vårt skilt er produsert i værbestandige materialer av høyeste kvalitet
  • Signalrød markeringsduk i 650g/m2 vevd PVC
  • Sikres enkelt mot tyveri med hengelås
  • Kan leveres ferdig montert etter avtale

Varselskilt – Velg et som tåler det meste

  • Varselskilt Robust. Kampanjepris: kr 690 ;-

Vårt kraftigste skilt! Norges mest solgte varselskilt!

Kraftig og solid installasjon som tåler det meste. Her betaler du litt mer for et skikkelig solid skilt. Egner seg godt hvis din eiendom ligger i et værbelastet område. Ikke la deg lure av dårlige kopier. Låsbart.

Tilleggsprodukter

  • Montering – Inkludert fasade skruer og plugger. Kr 445;- pr. skilt.
  • Sperrebånd 500 meter x 7 cm pr rull. Kr 395;-

Alle priser er eks. mva.

Ved levering i Oslo & Omegn tar vi 189,- for det. Øvrige adresser tilkommer postens satser.

Vi sender til hele landet med Posten Norge.

Produkt

Kontaktinformasjon

Ved å klikke send godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

Politivedtektene

I politivedtektene for kapittel 4 om Gårdeiers særlige plikter heter det:

§ 4-1 Snø, is og takras

Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere eller lignende innretning som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Eier av bygning eller grunn, eller den som utfører brøytingen må ikke henlegge snø eller is fra eiendommen slik at det er til hinder eller ulempe for ferdselen på offentlig sted. Eier av bygning eller grunn mot offentlig sted plikter snarest etter takras å rydde fortauet utenfor eiendommen for snø og is.

Referanse: lovdata.no

Husk å fjerne istapper!

Vi minner om at det er lovpålagt å sette opp varsling ved rasfare. Det er ikke tilstrekkelig å kun henge opp varselskilt, ved rasfare må snø og istappfjerning utføres umiddelbart.

Bestill istappfjerning her!